Online lessen

Welkom op dit online platform voor Pilates lessen op fysiotherapeutische basis.

Lessen zijn per stuk te koop en 7 dagen beschikbaar.
Maak eerst hier een eigen account. Onder ‘Mijn account’ kan je vervolgens je gekochte les terug vinden.

In de beschrijving van de les staat uitleg over de inhoud van de les, de duur en intensiteit van de les aangegeven van 1 t/m 5. 

Basis lessen

Korte lessen waarin ik de basis principes uitleg van Pilates


Fysiopilates

In de Fyiopilates lessen neem ik de tijd om elke oefening goed stap voor stap door te nemen zodat je precies leert hoe de uitvoering hoort te zijn van elke Pilates oefening. Alle klassieke Pilates oefeningen zijn opgebouwd uit voorbereidende (makkelijkere) oefeningen welke ik hier toepas.
Deze lessen zijn erg interessant wanneer je lichamelijke klachten hebt en/of nog niet bekend bent met de basis van Pilates.

« » pagina 1 / 5

Pilates

In de reguliere Pilates lessen zit over het algemeen net iets minder uitleg dan in de Fysiopilates lessen. Deze Lessen zijn over het algemeen ook iets pittiger waarin de oefeningen vaker uitgevoerd worden in de volledige versie van de oefeningen. 
Deze lessen zijn voor mensen die al iets meer ervaring hebben met Pilates en de basis al kunnen toepassen maar wel nog reminders nodig hebben.

« » pagina 1 / 4

Korte lessen (30 min)

In de korte Pilates lessen gaan we wat sneller door de oefeningen heen voor een mooie flowles.

« » pagina 1 / 4

Pilates lessen bij lichamelijke klachten

In deze lessen wordt wat meer Fysiotherapie verwerkt. Oefeningen zijn niet altijd de klassieke Pilates oefeningen maar we richten ons op de basis voorwaarden voor gezonde beweegpatronen (beweeglijkheid, stabiliteit en kracht). Mocht een van de oefeningen opvallend slechter gaan dan anderen dan kan je deze oefening direct gebruiken om dit voor jezelf te oefenen.
Deze lessen zijn erg interessant wanneer je lichamelijke klachten hebt in deze regio’s.